PRODUKTE TË TË GJITHA MARKAVE DHE ÇDO GJË QË KËRKONI!

gjithcka ne anna market

Të gjitha dyqanet e AnnA Market ofrojnë një gamë të gjerë produktesh, duke filluar nga ushqimore, sende thelbësore shtëpiake, kujdesi për bebet, verërat dhe pijet.

Cilesi dhe siguri me marka nderkombetare

Ne tregtojmë vetëm produkte me cilësi të lartë dhe marrim përgjegjësi për të siguruar origjinalitetin  e tyre,prandaj kemi zgjedhur të punojmë me marka të mirënjohura botërore. Ne jemi në gjendje t’i garantojmë këto standarde me cilësi të lartë falë një përzgjedhjeje të kujdesshme të furnitorëve tanë, duke shpërblyer besnikerine e klienteve nder vite.

Mbeshtesim prodhuesit vendas

Origjina e produkteve është e rëndësishme për ne, prandaj punojmë vetëm me prodhuesit që plotësojnë standardet dhe vlerat tona. Nje pjese e madhe e produkteve janë prodhime 100% shqiptare, dhe ne jemi krenarë për të mbështetur prodhuesit vendas.