rreth nesh

AnnA Market u themelua ne vitin 2011 me nje dyqan te vetem. Besimi që na dhanë klientët tanë, bëri të mundur që ne të rritemi dhe të shpërblejmë zgjedhjen e tyre duke i ofruar produktet më cilësore me cmimet më konkuruese ne treg. Sherbimi dhe zgjedhja me kujdes e produkteve rriten  ndaj AnnA Market dhe sot numerohen 12 dyqane, me nje staf me rreth 150 punetore. Sot AnnA Market, sjell cdo jave ofertat me cmimet me te arsyeshme per produktet bazike dhe jo vetem. Pjese e AnnA Market eshte edhe kompania Emi Al qe eshte themeluar ne vitin 2017 dhe eshte nje kompani qe merret me importin e produkteve nga Italia dhe me distribucionin e tyre ne Shqiperi.                    Emi Al ka afro 1000 produkte pjese te portofolit te vet.

CDO QINDARKE VLEN​

Perfaqesohemi me moton ”Cdo qindarke vlen”, importi I drejteperdrejte na jep mundesine ta shesim produktin si dore e pare ne treg duke ofruar cilesi me cmimet me te lira. Bashkepunimi me prodhuesit dhe importueseve vendas me integritetin me te larte ndaj konsumatoreve pike kyce e AnnA Market, duke zgjedhur me kujdes produkte te certifikuara dhe te kontrolluara.

NE HARMONI ME MJEDISIN​

AnnA market mbeshtet nismen per te mbajtur paster mjedisin dhe per te ulur perdorimin e qeseve plastike. Ne kuader te kesaj nisme, dhuron per klientet cdo dite trasta pazari shume perdorimshe dhe sensibilizon klientet se sa I rendesishem eshte riciklimi. Ne kemi ndërmarrë hapa për të eliminuar plastikën e panevojshme duke u siguruar që paketimi qe ne perdorim është krijuar për tu përdorur dhe ri-përdorur.

JU GJENDEMI PRANE

Bashkëpunimi me fondacionin “You are a sun flower” erdhi natyrshëm, të udhehequr nga dëshira për të ndihmuar  dhe për tu gjendur pranë fëmijëve të sëmurë dhe prindërve të tyre. U sponsorizua blerja e 100 bluzave me logon e “You are a sun flower” dhe i  gjithë rrjeti i dyqaneve AnnA Market u vesh duke u solidarizuar me misioninNë të gjitha dyqanet AnnA Market u vendosën kutia për të mbledhur ndihma dhe për sensibilizuar komunitetin për tu bërë pjesë e kësaj nisme. Nismë e cila u finalizua me sukses dhe të gjithë bashkë bëmë të mundur që shpresa të reja të lindin.

KU MUND TE NA GJENI

AnnA Market  sot numeron 12 dyqane, me nje staf me rreth 120 punetore.